Ovdje ste:: Vijesti Iz Sapne Održana 11. sjednica Općinskog vijeća
 
 

Održana 11. sjednica Općinskog vijeća

Ispis
www.sapna.ba, SapnaOnLine, SapnaU općinskoj sali za sjednice održana je 11. redovna sjednica Općinskog vijeća. Na dnevnom redu se našao Prijedlog Statutarne odluke o dopuni Statuta općine Sapna i Prijedlog Odluke o razrješenju i imenovanju predsjednika Komisije za mjesne zajednice, ...


...saradnju sa općinama i građanima i odnose sa vjerskim zajednicama, te Nacrt Odluke o usvajanju budžeta općine Sapna za 2010. godinu, kao i Nacrt Odluke o izvršenju budžeta.

Pored navedenog, na sjednici se razmatrao i Izvještaj o radu Komisije za praćenje primjene Kodeksa ponašanja izabranih zvaničnika/vijećnika u općini Sapna za period januar-juni 2009. godine, zatim Informacija o planu jesenje sjetve, Informacija o stanju katastra, Informacija o putnoj infrastrukturi, Informacija o gazdovanju šumama, stanju i zaštiti šuma, Informacija o poticajima u poljoprivredi, te Informacija ozaštiti okoliša i odvozu smeća i Informacija o stambenoj izgradnji i legalizaciji bespravno izgrađenih objekata.

Osim ovih, na dnevnom redu su i informacije o uspjehu učenika i postignutim rezultatima u JU OŠ “Sapna” i JU MSŠ “Sapna” u školskoj 2008/2019. godini, te informacije o upisu učenika u prve razrede osnovne i Srednje škole u školskoj 2009/2010. godini.


FOTOGRAFIJE



Tekst: opcinasapna.ba, Foto: SapnaOnLine
 
 
 
 

CB Login