Ovdje ste:: Lifestyle IT Internet Novi servisi za PS3
 
 

Novi servisi za PS3

Ispis


Igraće konzole nove generacije, osim za gamere namijenjene su i ljubiteljima multimedije, a s novim Sonyjevim servisima za PlayStation 3 može se reći da ta konzola postaje potpuni centar zabave i informacija za njene vlasnike.

Naime, Sony je prošlog tjedna najavio dva nova servisa - prvi je Life with PlayStation koji korisnicima omogućava čitanje i praćenje vijesti i i informacija o vremenu diljem svijeta te servis za skidanje glazbe, filmova i televizijskih emisija.

Sučelje Life with PlayStationa napravljeno je u obliku zemaljske kugle koju korisnici mogu okretati, birati gradove, područja i zemlje koje žele te pratiti vijesti i trenutne vremenske uvjete. U Sonyju kažu da će u budućnosti nadograditi ovaj servis tako da će korisnici moći uploadati vlastite fotografije i filmove na područja na koja se odnose. Iz ove kompanije ipak još nisu objavili kada će ovaj servis postati dostupan za javnost.

Svoj dugoočekivani servis za skidanje filmova i glazbe Sony će lansirati ovog ljeta u SAD-u, dok će korisnicima u Europi i Japanu postati dostupan kasnije tijekom godine.

pcchip.hr

 
 
 
 

CB Login