Ovdje ste:: SOLidarnost I Progres se uključio u pomoć Ajli
 
 

I Progres se uključio u pomoć Ajli

Ispis

 

 

Progres - udruženje studenata sa posebnim potrebama Univerziteta u Tuzli, ukljucio se u prikupljanje pomoci za Ajlu Lupic. Oni su uplatili ...

1.056KM na racun Ajlinih roditelja. Jucer smo primili e-mail sa adrese Osmana Salihovica u kojoj nas obavještava:

 

Dragi prijatelji,

Pretpostavljam da ste vec culi divne vijesti za nasu Ajlu. Na zalost, u nedostatku vremena, zaboravio sam poslati mail o novostima vezano za akciju prikupljanja novcanih sredstava, za Ajlino lijecenje i sl.

Dakle, kao sto znate PROGRES je zapoceo akciju prikupljanja novcanih sredstava s ciljem da pomognemo Ajli Lupic. Rezultat je prilicno pozitivan i iznosi: 1.056,07KM. Izvrsena je konverzija i novac je uplacen na devizni racun (EUR). Medjutim, smatramo da smo akcijom doprinijeli mnogo vishe, jer smo pomogli da mnogi nasi sugradjani sirom BiH, a i oni van njenih granica, doznaju za Ajlu Lupic. Za prilicno uspjesnu akciju, posebnu zahvalnost dugujemo prof.Selimovicu.

Najbitnije da je Ajla operisana i da je opreacija bila uspjesna. Vishe o Ajli mozete doznati na www.sapna.ba (ovaj portal prati Ajlino stanje), a neke detalje o akciji koju smo mi proveli s ciljem da pomognemo koliko je to moguce, mozete pogledati na www.progres.ba.

Hvala.

 
 
 
 

CB Login