Ovdje ste:: Lifestyle IT Internet Nokia predstavila Supernova modele
 
 

Nokia predstavila Supernova modele

Ispis


Nokia je predstavila mobilne telefone iz Supernova serije namijenjene modno osviještenima. Riječ je o četiri nova modela -

Nokia 7610 Supernova, 7510, 7310 i 7210. Najnapredniji iz ove serije jest model 7610 koji se može pohvaliti s 3.2 megapikslenom kamerom s auto fokusom, QVGA ekranom, FM radiom s RDS-om te podrškom za EDGE i GPRS. Tu je i podrška za stereo Bluetooth, 30MB interne memorije proširivo putem microSD memorijskih kartica, a na tržištu bi se trebao naći tijekom trećeg ovogodišnjeg kvartala.  

Model 7510 Supernova jedini je preklopnik u ovoj seriji - dolazi s dva ekrana, 2 megapikselnom kamerom, FM radiom, 25MB interne memorije koju je moguće proširiti microSD karticama kapaciteta do 8GB. Treba istaknuti i automatski preklopni mehanizam te se telefon otvara pritiskom na samo jednu tipku. Na tržištu će se naći tijekom četvrtog ovogodišnjeg kvartala. Nokia 7310 Supernova već je neko vrijeme dobavljiva putem Interneta - čak i prije službene najave, a riječ je o telefonu srednje kategorije s 2 inčnim ekranom i kamerom rezolucije 2MP s podrškom za GPRS i EDGE. Model 7210 najjeftiniji je od uređaja iz ove serije - ima slične opcije kao 7310, ali je malo tanji od njega, a na tržištu će se pojaviti tijekom trećeg ovogodišnjeg kvartala.

pcchip.hr

 
 
 
 

CB Login